ÜÇLER İLKOKULU

ÜÇLER İLKOKULU "OKULUM TEMİZ BELGESİ" İLE TESCİLLENDİ...

Okulumuz, Türk Standartları Enstitüsü uzmanlarının gerçekleştirmiş olduğu denetimlerin ardından, TSE tarafından verilen "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazandı. Böylece Covid-19 salgınının önlenmesine yönelik okulumuzda hayata geçirdiğimiz önlemler resmi belgeyle tescillenmiş oldu. 

Başvuru öncesinde "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu"nda belirtilen tüm faaliyetleri, eylem planlarını, talimatları, eğitimleri tamamladık.  Salgına karşı öğrenci, veli ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için üst düzey önlemler aldık.

Sürecin tutarlı, geçerli, güvenilir ve tarafsız bir anlayışla sürdürülebilmesi amacıyla TSE'ye "Okulum Temiz" belgesi almak için başvuruda bulunduk. Gerçekleşen denetimler sonucunda, TSE tarafından verilen " Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazandık. Çalışmalarda emeği geçen bütün personelimize teşekkür eder, içinde bulunduğumuz süreci bu tedbirlerle güvenli bir şekilde geçirip bir an önce tüm öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlamak istiyoruz.

Tüm öğrencilerimize, okul personelimize, velilerimize ve ülkemize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

07.12.2020 147

07-12-2020