OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "LET'S DO IT, LET'S LEARN IT" E-TWINNING PROJESİ SONA ERDİ...

Ülkemizden 9 öğretmenin katılımıyla "LET'S DO IT, LET'S LEARN IT" adlı projemizi son öğretmen webinarımızı yaparak tamamlamış olduk. Yürüttüğümüz bu proje ile amaç olarak, öğrencilerimiz yeteneklerinin farkına varma ve öz beceriler elde edebilmeleri için; proje ortaklarımızla birlikte sürdürülebilir, daha kaliteli ve kalıcı eğitim öğretim ve öğrenme ortamları sunulmaya çalışıldı. Yapmış olduğumuz üç atölye çalışması ve farkındalık günlerimizle, ortak ürün ve takım çalışmalarımızla proje hedeflerine ulaştığımızı düşünüyoruz. Proje çalışması boyunca öğrencilerin büyük keyif aldıkları, bilgi ve kültürel gelişimlerine katkı konuldu. 2021 Kasım ayında başlayan projemiz, 2022 Mart ayında final ürünümüz olan proje özet kitabımız ile sonlandırılmıştır.

06.05.2022 356

06-05-2022

"Let's Do It, Let's Learn It" e-twinning projemizin e-kitabına ulaşmak için tıklayınız.