GÜVENLİ  İNTERNET GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Zeliha ARSLAN'nın kuruculuğunu yaptığı ve anasınıfı öğretmenleri; Şefika GÜRSOY, Çiğdem KARAHAN (ÇOCUKLAR DENEYLERLE BULUŞUYOR) ve Zübeyde YALÇIN, Çiğdem Karahan (GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK)'nın e-Twinning projeleri kapsamında "Güvenli İnternet Günü" kutlandı.

22.02.2021 215

Okul rehber öğretmenimiz Şenyıl TİKVEŞLİ'nin sunumuyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz, Türkiye'nin farklı illerinden (Eskişehir, Mersin, Karabük, Ankara, Antalya, Hakkari, Kayseri, Hatay) veli-öğrenci ve öğretmen arkadaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

22-02-2021

Seminerde "Güvenli İnternet Günü" kapsamında rehber öğretmenimiz Şenyıl TİKVEŞLİ tarafından çocukların interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını sağlamak ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak için yapılması gerekenler anlatıldı. Konu ile ilgili sorular cevaplandı.

22-02-2021

Okul velilerimiz ve proje ekibi velilerimizin katılımıyla "Güvenli İnternet Günü"nü kutladık. Okul rehber öğretmenimiz Şenyıl TİKVEŞLİ; güvenli internet kullanımı hakkında velilere çok yararlı bilgiler verdi. Her süreçte yanımızda olan Okul Müdürümüz Cengiz SARICA'ya destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Bunun yanında zümre arkadaşlarıma, proje ekip arkadaşlarımıza ve Türkiye'nin farklı illerinden katılan tüm veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler...

Güvenli İnternet Günümüz Kutlu Olsun.

22-02-2021